Röviden a cégről

Tisztelt érdeklődő!

Üdvözlöm a MICRONIX Hungary Kft. internetes oldalán. Kérem olvassa el rövid bemutatkozó írásunkat a cégről (cégcsoportról). 

A központ a  MICRONIX Kft. Csehországban, Prága városában található. Kimagasló eredményeinek köszönhetően sikerült kialakítani egy Közép-Európaban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország) jelen lévő cégcsoportot. A központ már rendelkezik ISO 9001:2000 certifikációval.

 A központi vállalat alapítása 1990-ben történt. Az első forgalmazott termékek irodai berendezések és mérőműszerek voltak. 1993-ban történt a cég átalakítása Korlátolt felelősségű társasággá, 100 000 CZK alaptőkével. Az átalakítás után elindítottuk az akkumulátorokkal foglalkozó üzletágat. Idővel, 1996-ban a sikeres üzleti tevékenységnek köszönhetően az alaptőkét 700 000 CZK-ra emeltük. Ebben az évben alapítottuk meg az első külföldi cégünket is Besztercebánnyán (Szlovákia). A következő évben sikerült Lengyelországban is megvetni lábunkat.

Az ezredfordulón az alaptőke már 10 000 000 CZK-ra tehető. Sikerült Pozsonyban is irodát nyitni, a következő évben pedig Budapesten is. 

 Jelenleg cégeink sikeresek a saját piacaikon, aminek köszönhetően lehetőségünk nyílt kialakítanunk prágai központunkban biztonságtechnikai részleget saját szerelő-csapattal, szervízműhelyt és mérőműszerek kalibrációs munkálait vállaló részleget is.

  Jelenleg a cég 5 részlegre van felosztva: akkumulátorok, mérőműszerek, biztonságtechnika, irodatechnika és napenergia felhasználás. Biztosíthatom, hogy a részlegeink alkalmazottai szívesen állnak rendelkezésére.

 Ne feledje: Mi nem csak terméket, de megpróbálunk szolgáltatást is nyújtani Önnek!!!

      Üdvözlettel

Miloslav Mareš

Tulajdonos


pat-Warning: Template 'submenu' does not exist.