Röviden a cégről

Üdvözlöm a MICRONIX Hungary Kft. internetes oldalán. 

A központ Csehországban, Prága városában található.

A kezdeti kimagasló eredményeinek köszönhetően sikerült felépíteni egy Közép-Európaban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország) jelen lévő cégcsoportot. 

A központi vállalat alapítása 1990-ben történt. Az első forgalmazott termékek irodai berendezések és mérőműszerek voltak. 1993-ban történt a cég átalakítása Korlátolt felelősségű társasággá, 100 000 CZK alaptőkével. Az átalakítás után elindítottuk az akkumulátorokkal foglalkozó üzletágat. Idővel, 1996-ban a sikeres üzleti tevékenységnek köszönhetően az alaptőkét 700 000 CZK-ra emeltük. Ebben az évben alapítottuk meg az első külföldi cégünket is Besztercebánnyán (Szlovákia). A következő évben sikerült Lengyelországban is megvetni lábunkat.

Az ezredfordulón az alaptőke már 10 000 000 CZK-ra tehető. Sikerült Pozsonyban is irodát nyitni, a következő évben pedig Budapesten is. 

Jelenleg cégeink sikeresek a saját piacaikon, amelynek köszönhetően lehetőségünk nyílt prágai központunkban biztonságtechnikai részleg létrehozására, saját szerelő-csapattal, valamint szervízműhelyt és mérőműszerek kalibrációs munkálait vállaló részleget is.

Jelenleg a cég 5 részlegre van felosztva: akkumulátorok, mérőműszerek, biztonságtechnika, irodatechnika és napenergia felhasználás. Biztosíthatom, hogy a részlegeink alkalmazottai szívesen állnak rendelkezésére.

 

 Ne feledje: Mi nem csak terméket, de megpróbálunk szolgáltatást is nyújtani Önnek!!!

 

      Üdvözlettel

Miloslav Mareš

Tulajdonos


pat-Warning: Template 'submenu' does not exist.